VIDEO. Imagini din momentul impactului dintre o ambulanță și un autoturism pe DN 1, la ieșire din Făgăraș spre Brașov

Ieri, pe DN 1, aproape de intrarea în Făgăraș dinspre Mândra, o ambulanță a fost implicată într-un accident rutier, după ce șoferul unui autoturism care circula pe sensul opus a pierdut controlul volanului și a intrat în autospecială. Serviciul Județean de Ambulanță a publicat astăzi imaginile camerei de bord de pe salvare pentru a trage un semnal de alarmă, respectiv ca șoferii să adapteze viteza la condițiile de drum și mai ales să respecte prevederile legislației rutiere. În imagini se vede cum șoferul de pe sensul opus pierde controlul volanului, probabil din cauza faptului că a frânat brusc, după ce un Logan din fața ambulanței a virat stânga în intersecția cu strada Negoiu (zona benzinăriei Rompetrol).

 

 

foto: Info Trafic Fagaras

Prin aceasta postare, Serviciul de Ambulanta Judetean Brasov doreste sa traga un semnal de alarma cu privire la mijloacele auto limitate la numar de care dispune si sa indemne participantii la trafic sa adapteze viteza la conditiile de trafic si drum si sa respecte legislatia circulatiei rutiere. Dorim sa precizam ca in ultimele 6 luni, 2 autosanitare SAJ Brasov au fost implicate in accidente rutiere (una de tip A2 – an fabricatie 2007 si una de tip B1/B2 – an fabricatie 2019), acestea devenind inutilizabile si fiind declarate „dauna totala”.“, se arată pe pagina de socializare a Serviciului de Ambulanță Brașov.

Reamintim că ambulanța implicată în accidentul petrecut luni, 13 ianuarie, nu avea pacient. Totuși cei doi angajați SAJ, cât și cei doi ocupanți ai autoturismului au ajuns la spital.

foto: Serviciul de Ambulanta Brasov

Accident 13 ianuarie 2020

Prin aceasta postare, Serviciul de Ambulanta Judetean Brasov doreste sa traga un semnal de alarma cu privire la mijloacele auto limitate la numar de care dispune si sa indemne participantii la trafic sa adapteze viteza la conditiile de trafic si drum si sa respecte legislatia circulatiei rutiere. Dorim sa precizam ca in ultimele 6 luni, 2 autosanitare SAJ Brasov au fost implicate in accidente rutiere (una de tip A2 – an fabricatie 2007 si una de tip B1/B2 – an fabricatie 2019), acestea devenind inutilizabile si fiind declarate "dauna totala".

Publicată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov pe Marţi, 14 ianuarie 2020

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *