Legislativul făgărășean are un nou consilier local

Smart

Consiliul Local Făgăraș are un nou consilier din partea PSD. Este vorba despre Silviu Trâmbițaș, care aseară în cadrul ședinței de plen a depus jurământul.

Silviu Trâmbițaș vine în cadrul Consiliului Local, în urma demisiei Corinei Polmolea. Silviu are 30 de ani, este născut si crescut în Fagaras.  Este absolvent al Universității de Știinte Agronomice si Medicină Veterinara Bucuresti, Facultatea de Medicina veterinara, promotia 2019. De profesie este medic veterinar, însă în prezent  este antreprenor si lucrează in domeniul agriculturii.

Sunt membru al PSD din anul 2012, de cand am implinit varsta de 18 ani. Detin functia de vicepreședinte al PSD Fagaras si functia de secretar executiv al PES Activist Brasov (ramura a PSD).
Imi doresc sa ma implic si sa sprijin dezvoltarea Fagarasului si a Tarii Fagarasului, sa ajut tinerii antreprenori si ideile celor care doresc sa se implice in antreprenoriat. Am organizat alaturi de domnul primar Gheorghe Sucaciu si colegii de PSD Fagaras diferite eveniment de promovare si informare a comunitatii, in vederea atragerii finantarilor nerambursabile. Anul trecut am avut doua proiecte depuse impreuna cu colegii din PSD Fagaras, in cadrul sesiunii de bugetare participativa pe care le am si castigat. Cele doua investitii se vor realiza in cartierul Campului, unde modernizam un loc de joaca pentru copiii din cartierul Campului iar cel de al doilea este despre amenajarea pieței agro-alimentare din cartierul Tudor Vladimirescu, prin care ne dorim ca toti locuitorii cartierului Tudor Vladimirescu sa poate avea parte de legume si fructe proaspete si produse de catre fermierii din Tara Fagarasului.“, ne-a spus Silviu Trâmbițaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *