Tot mai mulți oameni se alătură Partidului local „Viitorul Țării Făgărașului“

Tot mai multe persoane se alătură partidului local al Făgărașului, Viitorul Țării Făgărașului. Reamintim că acesta este un proiect nou la Făgăraș, care și-a început activitatea de puțin timp, dar a reușit să strângă laolaltă oameni ai locului, oameni care își doresc să contribuie la dezvoltarea Făgărașului și nu să pună piedici, așa cum se întâmplă în actualul legislativ.

În urmă cu o lună de zile, în fața făgărășenilor se prezenta un proiect nou, o premieră pentru municipiul nostru, un partid local, care să fie coordonat doar de făgărășeni și să reprezinte doar interesele făgărășenilor. Chiar dacă este un partid nou, membrii fondatori ai acestui partid nu sunt însă oameni necunoscuți în orașul nostru. Sunt oameni care se implică de mai mulți ani în administrație, în diferite proiecte, în acte de caritate. La o lună distanță, Partidul Viitorul Țării Făgărașului și-a mărit considerabil numărul de membri. Tot mai mulți făgărășeni s-au alăturat acestui proiect local.

„Este cel mai nou partid din Făgăraș și singurul partid local din zonă. Vom candida doar pentru Consiliul Local Făgăraș și nu o să avem candidat la funcția de primar al Făgărașului. Suntem doar oameni ai locului, acesta este și sloganul nostru. Ni s-au alăturat oameni care au interes să sprijine, fără alte interese. Planurile noastre sunt să intrăm în Consiliul Local cât mai mulți consilieri, astfel încât să participăm și noi la buna funcționare a Făgărașului. Vom avea o listă completă de candidați. Într-adevăr, suntem în stradă de aproximativ 3 săptămâni, la cort și am vorbit cu foarte mulți făgărășeni. Pe lângă faptul că  stăm la cort, în centru, seara mergem prin cartiere și vorbim direct cu oamenii. Încet, încet, dacă la început nu ne cunoșteau, acum deja știu cine suntem și ceea ce ne dorim. Important este faptul că dacă inițial am avut câțiva membri fondatori, grupul crește din ce în ce mai mult. S-au alăturat oameni care vor să participe, oameni care au dovedit ceva în viața lor, în sensul că mulți sunt antreprenori, avem medici, juriști, foști directori din diferite fabrici din Făgăraș și Victoria, membri în consiliile de administrație ale societăților din Făgăraș.

Noi am avut discuții cu mai multe grupuri de inițitivă din comune, care își doresc ceva nou și un partid nou, cum e al nostru, cu niște valori noi, cu principii sănătoase, atrage. Deocamdată s-a concretizat cu un grup de inițiativă din Șercaia, unde vom avea candidați și la primar și la Consiliul Local“, ne-a spus Lucian Mija, președintele Partidului Viitorul Țării Făgărașului.

Acestui proiect s-a alăturat și consilierul local independent Ovidiu Popa, care își dorește ca aceia care vor ajunge în Consiliul Local să facă mai puțină gălăgie și circ și mai multă treabă.

Chiar am observat în ultima perioadă că foarte mulți oameni vin la cort să se intereseze și să semneze pe listele noastre. Noi o să avem candidați doar pentru Consiliul Local, vrem o majoritate și o liniște în Consiliul Local, mult mai bună față de ceea ce a fost până acum: fără atacuri la persoană, fără înjurături, fără jigniri. Vrem o armonie și să se poată continua proiectele care sunt în implementare. Eu am candidat în ultimii ani ca și consilier independent, dar acesta fiind un partid local, cu oameni ai locului, oameni buni, am decis să mă alătur partidului Viitorul Țării Făgărașului, să reușim să intrăm în Consiliul Local și să facem o majoritate mai bună, una constructivă. Chiar dacă au fost probleme și în acest mandat, am discutat și am căutat soluții, să le rezolvăm. Problemele nu se rezolvă doar cu circ sau pe facebook, problemele se rezolvă în primărie, în dialog cu primarul și  cu cetățenii din oraș“, ne-a spus Ovidiu Popa, candidat la Consiliul Local pe lista Partidului Viitorul Țării Făgărașului.

436429966 413110061659238 625690205697146145 N

 

Candidați Consiliul Local Făgăraș

 1. Popa Ovidiu Nicolae
 2. Mija Lucian Victor
 3. Tarczali Alexandru
 4. Nicoară Ciprian Ionuț
 5. Lascu Iulian
 6. Tita Cristian
 7. Ciora Ioan
 8. Florea Antonia
 9. Szabo Attila Imre
 10. Moroșan Sandu Marian
 11. Motronea Cătălina Ioana
 12. Ludu Gheorghe
 13. Gulu Eugen Alexandru
 14. Aldea Angelica
 15. Burlacu Gelu
 16. Boier Elena
 17. Oancea Ionuț
 18. Berian Georgeta
 19. Hogea Ovidiu
 20. Bratu Mihaela Livia
 21. Aldea Ioan
 22. Bucur Ioana Laura
 23. Delcea Cornel Marius
 24. Benția Adela Mihaela

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *