La Victoria va fi construită o creșă

La Victoria va fi construită o creșă cu fonduri guvernamentale. Proiectul depus de administrația locală la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost aprobat anul trecut, iar acum se afla in faza de achizitie.

Fb Img 1707716941781,,Proiectul pentru creșă înaintează.Suntem in procedura de achiziție.

Vă reamintesc că este vorba de construirea unei creșe de dimensiune medie – pentru 70 de copii – finanțată prin Programul guvernamental de construire creșe ”Sfânta Ana”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Creșa va fi construită după un proiect tip, elaborat de minister, și urmează să fie o creșă modernă și prietenoasă cu mediul înconjurător, în care energia necesară va proveni parțial din surse regenerabile.

Am depus solicitarea de finanțare în octombrie 2022 împreună cu studiul geologic, topografic și toate avizele solicitate, urmând ca proiectul tehnic și execuția lucrărilor să fie derulate de Compania Națională de Investiții (CNI). Între timp au fost aprobați indicatorii tehnico-economici și acum suntem in procedura de achizitie. Urmează finalizarea ei și semnarea contractului pentru construirea creșei.

Terenul pe care va fi construită noua creșă este cel din spatele laboratoarelor de mecanică ale Liceului Tehnologic Dr. Alexandru Bărbat, aflat în proprietatea oraşului.”,spune Camelia Bertea, primarul orasului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.