Făgăraş. Tânăr prins drogat la volanul maşinii

La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 09.15, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit, pentru control, un autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Făgăraș.

În cadrul controlului efectuat, după ce au stabilit identitatea conducătorului autoturismului, un tânăr de 27 de ani, întrucât au observat indicii ale consumului de substanțe interzise, polițiștii l-au testat din acest punct de vedere. Rezultatul testării a indicat prezența în organism a patru tipuri de substanțe psihoactive.

Menționăm că acesta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că, în continuare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vedere stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiștim, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *