Camelia Bertea: „Vin către voi cu o invitație, precum și cu un apel la compasiunea voastră“

cimg_8209453_1697996961-960x1200Ramona Elena Poplahov, o tânără din Victoria, are nevoie de noi!  Aceasta suferă de o boala genetică rară, care i-a afectat mult sistemul cardio-vascular, iar viața ei de mai bine de 10 ani înseamnă spitale, medicamente, dureri, suferință și nicio soluție de vindecare la noi în țară.

O rază de speranță s-a ivit însă în viața Ramonei la un spital din Germania, unde ar urma să fie operată peste câteva  zile( 23 noiembrie).

Numai că tânăra trebuie să achite 20.000 de euro, suma pe care nu o deține. Prin intermediul unei platforme online,(Vezi AICI)  unde a postat o mică parte din povestea ei, speră ca oamenii de bine să o ajute, să reușească să ajungă în Germania la operație.

De asemenea, autoritățile locale, prin primarul orașului Victoria, Camelia Bertea, a postat un mesaj prin care speră să adune comunitatea și nu numai, în jurul acestei cauze, iar Ramona să poată să strângă banii până în 23 noiembrie, atunci când este programată la operație.

 

ramona victoriaSunt mereu printre noi oameni care au nevoie de ajutor, de sprijinul comunității, al oamenilor buni și inimoși, pentru că trec prin situații grele, cărora nu le pot face față singuri. Un astfel de om este Poplahov Elena-Ramona o tânără din orașul nostru care, la numai 32 de ani, se confruntă cu o afecțiune gravă, care îi amenință viața. Are nevoie de o operație pe care o poate face doar în Germania și pentru care mai are nevoie de 20.000 de euro.
Vin către voi cu o invitație, precum și cu un apel la compasiunea voastră.
Sâmbătă această, de la ora 18:00, primim cu toții în dar un spectacol de dans contemporan, oferit de Mario Dance Atelier. Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură, iar intrarea este liberă.
Vă invit cu drag la spectacol, iar aceia dintre voi care doriți să donați pentru Ramona, o veți putea face acolo. Orice sumă este binevenită.
Eu voi propune și în Consiliul Local să îi acordăm un ajutor, la rectificarea bugetară, dar nu vom putea acoperi decât o mică parte din suma necesară.
Cred că este important să îi sprijinim, după posibilitățile fiecăruia dintre noi, pe semenii noștri care sunt greu încercați. “, a scris pe pagina de socializare Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *