Accident în zona Perșani

Update

IMG-20230213-WA0005„În aceasta dimineata, in jurul orei 08.10, pe Drumul National 1, între localitãtile Vlãdeni si Persani, s-a produs un accident de circulatie soldat cu pagube materiale.
Politistii rutieri sositi la fata locului au stabilit ca o femeie, de aproximativ 45 ani, a condus un autovehicul pe sensul de mers dinspre Brasov spre Sibiu, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un TIR.
În urma impactului, acesta din urmã a iesit cu partea din fatã în afara pãrtii carosabile iar vagonul a blocat un sens de circulatie.
Politistii din cadrul Politiei Municipiului Fãgãras au luat mãsuri pentru fluidizarea traficului iar în acest moment circulatia se desfãsoarã alternativ.
Accidentul urmeazã a fi protocolat de cãtre politisti în conformitate cu procedurile în vigoare.“, ne-a transmis purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Stire inițiala

Echipele de intervenție au fost solicitate în această dimineață la un accident pe DN1, în zona Perșani. Potrivit primelor informații de la șoferii din trafic sunt implicate în evenimentul rutier un TIR și un autoturism. Vom reveni.

Foto: Info Trafic Fagaras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *