Emil Morar, candidatul PSD la funcția de primar al com. Mândra, și-a lansat ieri candidatura

Emil Morar este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Mândra. Evenimentul de lansare a candidaturii a avut loc duminică, la căminul cultural din localitatea Mândra, în prezența a zeci de cetățeni, susținători, dar și lideri ai partidului de la județ. 

Img 20240408 Wa0028Emil Morar are 34 de ani, de profesie este inginer, este căsătorit și are doi copii. Actualul viceprimar al comunei Mândra a declarat că s-a hotărât să intre în cursa pentru funcția de primar al comunei întrucât comuna Mândra merită o administrație competentă și transparentă. Acesta și-a prezentat și colegii care vor completa lista PSD la Consiliul Local. Aceștia sunt: Ioan Taflan, Emil Morar, Zară Cristian, Dorel Pirău, Dorel Zbârneciu, Forgaci Augustin, Bălan Ioan, Pirău Vasile, Nemțan Ionuț, Cristian Rodica, Răzvan Bucătaru.

,Vreau să mulțumesc actualului primar al comunei, Ioan Taflan, pentru susținere și încurajare, conducerii Organizației Județene PSD pentru încrederea pe care mi-a acordat-o și nu în ultimul rând familiei mele. Am decis să candidez pentru că, după 4 ani ca viceprimar, consider că am ajuns la maturitatea necesară pentru a putea lua frâiele acestei comune și pentru a-mi duce mai departe atât munca depusă, cât și proiectele pe care le-am inițiat, dar nu am reușit să le implementăm”, a declarat viceprimarul comunei Mândra și candidatul la funcția de primar al PSD, Emil Morar.

La eveniment a fost prezent și actualul primar al comunei Mândra, Ioan Taflan, cel care ocupă această funcție de mai bine de 23 de ani. Acesta a declarat că s-a hotărât să se retragă și să lase locul tinerilor.

 

Img 20240408 Wa0031,După 23 de ani în care am slujit această comună, m-am hotărât să facem transferul către tineret. Sperăm ca Emil Morar să câștige alegerile locale din 9 iunie, nu putem strica tradiția. Aici, PSD a fost întotdeauna pe primul loc în Țara Făgărașului. Deși este satul lui Horia Sima (nr ultimul lider al Mișcării Legionare din România), Mândra este de stânga. Emil încă mai are de învățat, dar este un băiat serios și cred că se va descurca. Cu ajutorul nostru precis se va descurca”, a declarat actualul primar al comunei Mândra, Ioan Taflan.

La eveniment a fost prezent și candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, Lucian Pătrașcu.

,,Candidez la președinția Consiliului Județean Brașov. Acum sunt alături de Emil Morar, candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Mândra. O comună în care au fost făcute foarte multe investiții de către actualul primar, Ioan Taflan. Pe această cale îi felicit pe amândoi pentru toate proiectele realizate împreună. Sper ca în județul Brașov să fie realizate multe proiecte, astfel încât toate comunele și localitățile din județ să fie dezvoltate, să aibă plus valoare și locuri de muncă bine plătite. În calitate de președinte al CJ Brașov voi dezvolta infrastructura, voi avea grijă și de sănătate, de spirale, voi avea în vedere educație, cultura, turismul”, a declarat candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Brașov, Lucian Pătrașcu.

La eveniment au mai fost prezenți și președintele PSD Brașov, Marius Dunca, dar și președintele PSD Făgăraș, primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Img 20240408 Wa0025,,Am lansat la Mândra candidatura la funcția de primar a colegului nostru Emil Morar, viceprimar al acestei comune extraordinare și președinte al organizației locale a PSD. Îl felicit și îi urez mult succes în cursa electorală atât lui cât și echipei PSD Mândra. Am toată convingerea că împreună vom realiza lucruri importante și că vom atinge toate obiectivele propuse. Alături de Lucian Patrașcu, candidatul nostru la Consiliul Județean Brașov, și de echipa PSD Mândra, Emil Morar se va dedica dezvoltării localității și va aduce o viziune amplă și soluții concrete pentru provocările actuale și viitoare. Totodată țin să-i mulțumesc prietenului și colegului nostru, Taflan Ioan Șerban, om care a condus această comunitate timp de 23 de ani. Eforturile și experiența sa vor rămâne un exemplu de dăruire și de muncă în folosul oamenilor”, a declarat președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

 

Img 20240408 Wa0029 Img 20240408 Wa0027

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *