Transmisiune în direct. Zi importantă la Victoria. Noul primar al orașului și consilierii locali depun jurământul de învestitură

Zi importantă astăzi la Victoria. Noul primar al orașului Camelia Bertea și 13 din cei 15 consilieri, sunt învestiți în funcție. Ceremonia de învestire în funcție  și depunerea jurămintelor a noilor aleși are loc în sala de ședințe a Primăriei Victoria și a început în jurul orei  10.20.

camelia berteaEste o zi foarte importantă atât pentru mine, cât și pentru consilieri, pentru că astăzi se va valida o parte din Consiliul Local. Din cei 15 membri pe care îi are, vor fi validați astăzi 13, următorii 2, supleanții noștri, respectiv Oana Merdariu din partea USR PLUS și Carla Tatu, din partea PNL vor fi validați ulterior. Este o zi extrem de importantă pentru noi toți, pentru că astăzi depunem jurământul, este o zi încărcată de emoții, de emoții pozitive, încărcată de foarte multă dorință, dorință de a nu dezamăgi, de a face în mare parte tot ce am promis că vom face, o zi în care începem, în care ne-am suflecat mânecile și este cazul să trecem la treabă. Mai avem un singur hop, care probabil se va întâmpla săptămâna viitoare. E vorba de constituirea întregului Consiliu Local, cu toți cei 15 membri, în care noi o să venim cu o propunere concretă pentru alegerea viceprimarului și în care vor fi constituite comisiile din cadrul Consiliului Local, după care credem că toate sunt puse la punct din acest punct de vedere și putem începe treaba“, ne-a declarat Camelia Bertea, noul primar al Victoriei.

Legislativul orașului Victoria numără 15 consilieri locali, 6 din partea USR PLUS, 4 din partea PNL, 3 de la ADN și 2 PSD.

Noul primar al orașului Victoria, Camelia Bertea, are 47 de ani, este căsătorită  și are un băiat  de 21 de ani, Fabian,  student la Matematică-informatică.  Este profesoară de geografie iar în ultimii 12 ani a ocupat și funcția de director al Clubului Copiilor din Victoria, unde a reușit să facă lucruri minunate.

Ceremonia de învestire în funcție și depunerea jurămintelor, transmisă live pe pagina Primăriei Victoria.

Ceremonia de învestitura Primăria Victoria 2020

Publicată de Primaria Victoria pe Vineri, 23 octombrie 2020

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.