CSM Făgăraş nu se prezintă la turneul de la Sfântu Gheorghe. Un handbalist, depistat pozitiv

CSM Făgăraş  nu se va prezenta la turneul de la Sfântu Gheorghe, contând pentru meciul din etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, după ce unul din handbaliștii făgărășeni a fost depistat ieri pozitiv cu noul coronavirus. Făgărășenii ar fi trebuit să întâlnească echipa HC Dobrogea Sud Constanța.
Potrivit vicepreședintelui CSM Făgăraș, Bogdan Mihăilă, pentru a se putea prezenta la acest meci ar fi trebuit efectuată testarea tuturor jucătorilor, însă nu a mai fost timp, după ce ieri au aflat rezultatul testului, în cazul jucătorului depistat pozitiv. De asemenea, spune că handbaliștii nu au fost în contact direct în ultimele zile, astfel că nu a fost nevoie să se impună izolarea acestora.
Tot joi, SCM Politehnica Timişoara a anunţat că un jucător a fost testat pozitiv la noul coronavirus, astfel că nu se va mai deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru meciul cu Minaur Baia Mare.
Liga Naţională de handbal masculin a fost afectată din plin de infectările cu coronavirus. Minaur a avut lotul decimat din acest motiv la turneul precedent de la Sfântu Gheorghe, CS Magnum Botoşani nu a participat deloc la acel turneu, CSM Focşani a fost exclusă din turneu, iar CSM Bacău a participat doar la ultimele meciuri din cauza cazurilor pozitive.

foto: arhiva- CSM Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.