DEBUT CU DREPTUL ÎN SERIA MECIURILOR DE PREGĂTIRE

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a consemnat și debutul echipelor ACS Royall Făgăraș în jocurile amicale.

A devenit deja o tradiție ca la Făgăraș, în intersezon, ACS Royall să organizeze mini turnee de înaltă calitate, la care răspund prezent și participă întotdeauna echipe de valoare și foarte puternice din Brașov și județele limitrofe. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când la categoriile 2008 și 2009, cele la care clubul  a organizat astfel de evenimente, au venit echipe cu palmares deosebit la nivel de juniori. Evoluțiile juniorilor clubului Royall au fost dintre cele mai reușite, iar dăruirea, ambiția, curajul și jocul prestat ridicându-se la nivelul adversarilor și la nivelul impus de un astfel de turneu.

La categoria celor mai mici, născuți în anul 2009, echipa pregătită de Ionel Popa a evoluat entuziasmant, învingând pe granzii din Brașov: Corona, Tâmpa și Juniorul, ultima fiind vicecampioana en-titre a României la acest nivel de vârstă, și totodată remizând cu Interstar Sibiu, o altă echipa de top la acest nivel.

Nici juniorii lui Cosmin Băcilă, născuți în anul 2008 nu s-au lăsat mai prejos în ceea ce privește evoluția, oferind prestații bune. Deși au fost privați, pe tot parcursul turneului, de aportul unor jucători importanți, juniorii Royall-ului au remizat cu Tâmpa Brașov, au cedat cu Corona Brașov și au învins pe Șoimii Sibiu și pe Interstar Sibiu, campioana României în sezonul trecut.

După modelul occidental, clubul nostru organizează la fiecare sfârșit de săptămână din intersezon, în balonul Royall Security, mini turnee pentru copii și juniori. Scopul nostru este acela de a ne pregăti și a ne testa capacitățile și valoarea în compania celor mai bune echipe de juniori. De aceea se regăsesc printre participante campioane naționale sau vicecampioane naționale, precum și echipe clasate în primele trei locuri în județele din care provin. Faptul că ne onorează cu prezența înseamnă ca suntem respectați, iar munca noastră de până acum nu a fost în zadar. Mai îmbucurător este faptul că juniorii noștri reușesc să se ridice la nivelul acestor echipe, să joace de la egal la egal cu ele. Asta denotă faptul că suntem pe drumul ascendent, cel pe care ni-l dorim să îl urmăm și de acum înainte. Preferăm astfel de jocuri în detrimentul turneelor de slabă calitate, la care participă echipe mai puțin valoroase și de unde am putea obține trofee și medalii. Avem mai multe de câștigat și de învățat din astfel de meciuri și turnee. Felicit ambele grupe ale clubului nostru precum și pe antrenorii acestora. Mulțumim echipelor participante precum și susținătorilor noștri, cei care sunt mereu aproape de copii.”, a declarat Alexiei Tronciu, președintele clubului ACS Royall Făgăraș.

Lotul U9: Șovăilă Ilie, Stelea Casian, Bruda Sebastian, Ionescu Alin, Szabo Justin, Pruna Flavius, Baboia Alexandru, Mocanu Cornel, Nandrea Sergiu, Ramba Ovidiu, Fodor Cristian, Boita Darius, Drăgnoiu Marck, Pall Erick.

Lotul U10: Sovaila Ilie, Bruda Luca, Hartoaga Bogdan, Popa Patrick, Ludu Matei, Codaia Nicolas, Sofariu Deian, Husea Nicolas, Burghea Adrian, Olea Sergio, Stama Mateo, Tronciu Leonard.

“FORZA Royall Făgăraș, echipa unui întreg oraș !!!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.