Făgăraș. Surprize pentru cei mici de Ziua Copilului

Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită așa cum se cuvine și în acest an, la Făgăraș.

Evenimentele vor începe la ora 9.00, când copiii vor putea participa la Concursul de alergare ”Campion pentru sănătate”, care a ajuns la ediția a VI –a și care este destinat elevilor făgărășeni înscriși în clasele 0 – 12.

Apoi, între 15.00 și 20.00, micuții vor putea fi creativi la atelierele organizate pe platoul din fața Casei de Cultură, unde vor fi pictați pe față, vor primi baloane modelate și vor putea realiza fotografii cu mascota Mickey Mouse. La ora 17.00, în sala mare a Casei de Cultură Făgăraș, actorii Teatrului Arlechino din Brașov vor juca piesa de teatru ”Pisicile nearistocrate”. Seara de 1 iunie se va încheia cu CINEMA ÎN AER LIBER! Copilașii vor putea să urmărească filmul ”Spider – Man. Into the Spider – Verse” 2D pe ecranul care va fi amplasat în fața Casei de Cultură Făgăraș. Pe tot parcursul zilei, va fi și un mini parc de distracții cu tobogane, trambulină și altele.

 

Bucuria copiilor este diferită de cea a oamenilor mari și pentru că se apropie 1 iunie ne dorim ca de ziua lor sufletele celor mici să fie pline, pline de bucurie! Sperăm ca vremea să țină cu noi pe 1 Iunie și dacă veți vedea un strop de ploaie vă așteptăm în fața Casei de Cultură ca să o îndepărtăm strigând cu toții: ”Ploaie, ploaie nu veni/ Vino într-o altă zi!”, a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.