O viață sănătoasă implică mișcare. Susține proiectul „Sport pentru o comunitate sănătoasă!”

O viață sănătoasă implică mișcare, însă o viață împlinită include pe lângă mișcare,  implicare și colaborare. În baza acestor principii a luat naștere Bikeathon-ul, cel mai mare eveniment sportiv de caritate din zonă.

Ediția de anul trecut a Bikeathon a reușit să strângă la start 736 de bicicliști care au pedalat pentru cele 14 proiecte înscrise pe platforma de strângere de fonduri implementată de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Prin urmare, ediția a fost un real succes deoarecere s-au adunat fondurile necesare pentru ca toate proiectele înscrise să poată prindă viață. S-au strâns 161.756 lei, bani obținuți din proiecte, sponsorizări și donații. Ediția de anul trecut a primit suportul a peste 350 de susținători.

Anul acesta, pe data de 8 iunie 2019 se dă startul celei de-a VI-a ediții a Bikeathon. Printre participanți se află și Clubul Sportiv Maro Făgăraș care s-a înscris cu proiectul  “Sport pentru o comunitate sănătoasă!”

„Clubul nostru participă la ediția din 2019 a Bikeathon-ului cu proiectul “Sport pentru o comunitate sănătoasă!”, proiect în baza căruia dorim achiziționarea a două kituri de minihandbal, fiecare dintre aceste două kituri constând în două porți gonflabile, 10 mingi de burete și două rânduri de maieuri de departajare. Kiturile sunt necesare pentru practicarea handbalului și în zonele în care acesta este aproape imposibil de practicat și anume în zona satelor, unde nu există o sală de sport, în zonele în care școlile nu beneficiază de o sală de sport corespunzătoare“, susține Marius Marocico,  președinte Club Sportiv Maro Făgăraș.

Suma necesară pentru ca proiectul să prindă viață este de 3500 de RON.  Pentru detalii despre proiect și despre cum poți dona, afli aici. 

Experiența Bikeathon combină bucuria de a pedala cu cea de a dărui. Evenimentul are la bază un mecanism activ şi simplu de a te implica şi oferă ocazia perfectă să faci parte din schimbarea pe care ţi-o doreşti în comunitate. Vei putea încuraja biciclistul  sau chiar să fii unul dintre participanți oferind o sumă de bani. Cum te poți implica? Afli mai multe detalii aici.

https://www.facebook.com/bikeathontarafagarasului/videos/1087371831455174/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.