APĂ CANAL SIBIU SA începe lucrările de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă pe străzile 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu T2 din municipiul Făgăraș

Locuitorii străzilor 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu, pe tronsonul de la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 – George Coșbuc până la intersecția străzilor Mihai Eminescu – Bdul Unirii, vor beneficia de o nouă conductă de distribuție a apei potabile.

Începând cu data de 22.11.2021, pe o perioadă de o lună de zile, firma M.G.M. CONSTRUCȚII GENERALE S.R.L., cu asistență tehnică din partea APĂ CANAL SIBIU SA, Sucursala Exploatare Făgăraș, va începe lucrările de „Reabilitare rețea distribuție apă potabilă pe străzile 1 Decembrie 1918 și Mihai Eminescu T2 din municipiul Făgăraș”.

Acțiunea vine în contextul în care Primăria Municipiului Făgăraș derulează, în momentul de față, un proiect amplu de modernizare a străziilor 1 Decembrie 1918 si Mihai Eminescu T2.

Din acest motiv s-a urmărit corelarea și armonizarea lucrărilor derulate de către Primărie cu cele de reabilitare a rețelei de apă.

Pentru ca lucrările să se desfășoare conform graficului, în această perioadă conducătorii auto și proprietarii care beneficiază de parcare, pe aceste tronsoane de străzi, sunt rugați să nu parcheze.

   Pentru această perioadă ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere tuturor consumatorilor afectați de această lucrare, care are ca scop creșterea semnificativă a calității și siguranței în furnizare.

Relații suplimentare pot fi obținute de la inginerul șef al sucursalei Făgăraș, telefon 0268/211218, se arată în informarea semnata de inginer Șef Sucursală Cristina Rădoiu.

Foto:arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *