Făgărașul se alătură din nou campaniei de curățenie „Let’s Do It, Romania!“

„Let’s Do It, Romania!“ revine cu o nouă zi de curățenie națională pe 21 septembrie și va avea loc în 26 de județe din România.

Se vrea a fi cea mai mare mobilizare de până acum, dar pentru ca acest lucru să fie posibil este nevoie de implicarea a cât mai multor oameni. Așadar, făgărășenii care doresc să se implice într-o acțiune civică de amploare au ocazia să participe ca voluntari în cadrul celei de-a 9-a campanii „Let’s Do It, Romania!“ Înscrierile se fac la sediul Primăriei Făgăraș, începând de astăzi și până vineri, 20 septembrie, între orele  09:00- 13:00. Tot acolo este organizat un punct de informare cu privire la activitățile ce vor fi desfășurate.

Programul zilei de sâmbătă, 21 Septembrie :

– 08:00 – 09:00 – întâlnirea în fața primăriei, verificarea echipelor de voluntari și împărțirea materialelor necesare echipării voluntarilor

– 09:00 – 13:00 – activitate de strâns deșeuri în zonele stabilite în prealabil

– 13:00 – 15:00 – ridicarea sacilor și transportul către baza de stocare temporara

Zonele de interes în aceasta acțiune sunt următoarele:

  • zona Combinat
  • zona Galați – Șona
  • Parcul Regina Maria
  • Vlad Țepes – malurile Pârâului Berivoi
  • Digul Oltului pe perimetrul Municipiului Făgăraș

Voluntarii vor primi mănuși și saci necesari bunei desfășurări în condiții de siguranță a acestei acțiuni. În zonele ce urmează a fi desfășurată acțiunea vor fi identificate și marcate zonele de depunere temporară a sacilor de deșeuri, până la ridicarea acestora de către personalul abilitat.

Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1.800.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.  

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *