Testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin în Victoria

Testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin în Victoria. Nu numai testarea, dar și tratamentul, dacă va fi necesar, este gratuit, programul fiind finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Testare gratuită pentru depistarea cancerului de col uterin: 18 august, orele 11:00-19:00.

În ultimii ani, România se confruntă cu o creștere îngrijorătoare a incidenței cancerului de col uterin. De aceea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș au demarat un Program de prevenție, depistare și tratament precoce al cancerului de col uterin.

„Am acceptat cu mult interes să intrăm și noi în acest program, astfel că invităm toate femeile cu vârsta între 24 și 64 de ani din orașul Victoria la testarea gratuită pentru prevenirea sau depistarea precoce a cancerului de col uterin: pe data de 18 august, între orele 11:00 și 19:00, la Baza sportivă Victoria.

Pentru a beneficia de testarea gratuită, am rugămintea să o contactați pe colega mea din cadrul Primăriei Victoria, doamna Sava Maria, la numărul de telefon 0268 241 525. Dânsa vă va da toate informațiile necesare și se va ocupa de programări.

Prin testarea periodică, putem preveni sau putem detecta la timp cancerul de col uterin. Așadar, dragi doamne și domnișoare din Victoria, mergeți la testarea gratuită! Nu numai testarea, dar și tratamentul, dacă va fi necesar, este gratuit, programul fiind finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.