Ieri elev- azi salvator

Începând cu data de 26.04.2024, sergent major Vierescu Pavel Florin, proaspăt absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu“ Boldești- promoția 2024, s-a alăturat familiei pompierilor brașoveni.

Pavel este din Făgăraș și are 22 de ani. După absolvirea liceului, s-a încadrat ca și soldat profesionist la Detașamentul de Pompieri Făgăraș, unde și-a continuat activitatea timp de un an. Din dorința de a face mai mult pentru comunitate, de a face parte din familia salvatorilor și de a-și ajuta semenii, s-a înscris la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, unde a și fost admis.

Motivația și determinarea de a-și împlini visul l-au împins să fie printre cei mai buni, acesta absolvind pe locul 8 dintre cei 190 de elevi din serie. Dorința de cunoaștere, perseverența și disciplina de a se clasa printre primii i-au asigurat locul mult dorit, în cadrul ISU Brașov.

Acesta își va desfășura activitatea în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov.

„Pavel, îti urăm bun venit în echipa salvatorilor brașoveni, și te asigurăm de tot sprijinul de care ai nevoie la început de drum. Îți dorim o carieră militară lungă, construită cu demnitate, integritate, respect și empatie.

Succes în activitate și misiuni cât mai ușoare!“, potrivit ISU Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *