Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Făgăraș. Startul va fi decalat cu câteva zile

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început și la Făgăraș. Pe multe din străzile din municipiu au fost deja instalate ornamentele luminoase, urmând a fi amenajat și centrul Făgărașului, acolo unde va fi montat anul acesta și un patinoar. Numai că lucrările de modernizare din municipiu nostru vor decala în acest an deschiderea sărbătorilor de iarnă, cel puțin cu o săptămână. Potrivit informațiilor din acest moment,  aprinderea iluminatului și deschiderea patinoarului vor fi posibile în perioada 10-15 decembrie. 

Autoritățile locale speră ca vremea să se îndrepte pentru  ca muncitorii firmei constructoare să finalizeze centrul municipiului, pentru că aici urmează să fie amplasate patinoarul și căsuța lui Moș Crăciun. Mai mult, zona centrală, inclusiv bradul vor fi împodobite cu ornamente luminoase noi.

Se vor aprinde și bradul, și iluminatul festiv, vor fi montate și patinoarul, și Căsuța lui Moș Crăciun, dar așteptăm să terminăm zona din fața Primăriei, pentru că vom organiza  totul aici. Toate acestea vor fi decalate, cred că undeva pentru perioada 10-15 decembrie. O să anunțăm înainte exact data fixă, când se va da startul sărbătorilor de iarnă. “, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Tot în centrul Făgărașului va fi organizat și un târg de Crăciun, unde sunt așteptați comercianții. Atenție, însă! Aceștia pot participa la târg doar cu un car vienez.

Și Casa de Cultură este în modernizare, tot cu un proiect cu fonduri europene, astfel că toate evenimentele au fost mutate în Crama Cetății . Doar că acolo, locurile sunt limitate.

Astfel, în crama Cetății, reprezentanții Casei de Cultură vor organiza:

-În 22 noiembrie, de la orele 10 și 13 , va avea loc Spectacolul „Glasul copilăriei“, adus de Teatrul „Ion Creangă“ din București.

-24 noiembrie,  „Divorțul Anului“( nu mai sunt locuri).

-10 decembrie- spectacol caritabil de colinde

-15 decembrie, spectacolul claselor  de muzică din cadrul Casei Municipale de Cultură

-20 decembrie, spectacolul „Micul Prinț“, pentru adulți

-21 decembrie- spectacolul grupelor de teatru și balet din cadrul Casei Municipale de Cultură

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *