Ce povești „circulă“ prin Făgăraș, acum în campania electorală

O nouă conferință de presă a avut loc în această seară la sediul Partidului Social Democrat din Făgăraș. Alături de actualul primar al Făgărașului, a fost prezent la conferință și candidatul la președinția Consiliului Județean Brașov din partea PSD, Lucian Pătrașcu. Discuțiile din această seară au fost în general despre proiectele din județ, dar și despre demontarea unor acuzații sau zvonuri din partea altor contracandidați, menite să destabilizeze  echipa, dar și să influențeze în mod negativ electoratul. 

Gheorghe Sucaciu, în calitate de candidat la un nou mandat la conducerea Primăriei Făgăraș, a vorbit despre strategia de manipulare și minciuni aruncate de contracandidați și în special de cei de la PNL și USR. Unul din zvonurile aruncate se referă la o eventuală plecare a sa într-o funcție mai mare.

Astăzi, vreau să discutăm despre două zvonuri pe care adversarii politici, PNL și USR, le aruncă pe piața publică din Făgăraș. Ei își fac  campanie nu cu ceea ce își doresc ei să construiască pentru comunitatea făgărășeană, ci încearcă să distrugă și să demobilizeze  electoratul pe care îl am eu în calitate de primar.  S-a aruncat pe piață zvonul că dacă ies primar, voi pleca apoi într-o altă funcție oferită de partid sau orice altceva, într-o funcție mai mare. Vreau să spun că n-am discutat niciodată acest lucru. Eu candidez la funcția de primar al Municipiului Făgăraș, iar dacă cetățenii mă vor alege , eu voi continua proiectele pentru Făgăraș și Țara Făgărașului. Nici măcar nu am avut intenția sau vreo discuție cu cineva“, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului și candidat la Primăria Făgăraș.

O altă poveste de campanie electorală este mutarea pieței centrale.

Al doilea zvon pe care îl aruncă acești oameni pe piață pe care l-am  auzit este că eu ca și primar am intenția de a muta piața din centrul Făgărașului undeva pe Șoseaua Hurezului. Ei fac o confuzie cu faptul că noi avem un proiect de a deschide o bursă de pește în acea zonă, lângă târgul de animale, unde ne dorim ca acest târg să funcționeze în viitorul apropiat și i-am cerut directorului pieței să facă toate demersurile ca acest târg să fie deschis. Acolo, avem un proiect de a deschide o hală cu camere frigorifice ca toți cei care produc pește în Țara Făgărașului și nu numai, ci și pescarii. Din discuțiile pe care le-am avut cu ABA Olt, am convenit ca toți pescarii din zona bazinului Olt să aibă dreptul de a pescui așa cum se procedează și în Deltă, iar tot peștele care se prinde în Olt să fie vândut pe piața  făgărășeană. Pentru acest lucru, trebuie să-i oferi pescarului sau producătorului o zonă unde să-l poată comercializa. Este o diferență mare între  a deschide o piață de pește pe Șoseaua Hurezului față de ce zic ei că se mută piața. Pur și simplu înființăm ceva pe lângă piața pe care o avem în Făgăraș și pe lângă piețele pe care le înființăm în cartierele făgărășene.“, a mai spus Gheorghe Sucaciu.

Promisiunea „tomograful“

„Așa cum ne-am obișnuit, ei aruncă tot felul de vorbe. La fel a fost și cu acel computer tomograf. Un candidat a spus că dacă va ieși primar, va aduce un computer tomograf la spital. Acesta a uitat că noi deja suntem în licitație și am anunțat deja această investiție de foarte mult timp, iar în perioada următoare acel aparat, după finalizarea licitației, va ajunge la spital“, a mai spus primarul.

Pe lângă menținerea lui Lucian Cupu pe listele PNL, și-au luat încă o prelungire a vuvuzelelor PNL, pe acest Mardare și  și-au asigurat cei de la Brașov tot ceea ce înseamnă armele împotriva administrații Sucaciu. Nu așa se face politică domnilor de la PNL! Ar trebui pur și simplu să veniți constructiv cu soluții și proiecte de a dezvolta Făgărașul și Țara Făgărașului și nu de a face de la Brașov o armă în Țara Făgărașului și vorbim de cele două vuvuzele-trompete, care denigrează tot ceea ce face administrația Sucaciu și administrațiile conduse de PSD. Vă mai spun încă o dată, domnilor de la PNL, că nu cred că așa se face o campanie electorală, să le spuneți locuitorilor Țării Făgărașului că nu are ce căuta PSD-ul în Țara Făgărașului. Dar oamenii, membri PSD din Țara Făgărașului, ce au în viziunea dumneavoastră? Sunt bolnavi? Sunt purtători de anumite boli? Ei nu au ce căuta în Țara Făgărașului? Doar cetățenii care sunt cu PNL sunt cetățenii buni ai Țării Făgărașului? Nu așa se face campanie, domnilor de la PNL! Așa cum a spus și domnul Lucian Pătrașcu veniți cu o viziune, reabilitați tot ce înseamnă drumuri județene ca operatorii de transport să poată opera în Țara Făgărașului iar cetățenii să aibă mijloace de transport în Țara Făgărașului“, a mai spus Gheorghe Sucaciu.

Lucian Pătrașcu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean a fost prezent astăzi și pe șantierul ocolitorii Făgărașului.

Astăzi împreună cu domnul primar Sucaciu, am vizitat ocolitoarea Făgărașului. Este o investiție foarte importantă pentru municipiul Făgăraș. Îl felicit pe această cale pentru toate demersurile care s-au făcut pentru ca această investiție să fie făcută și va lua ființă cât mai repede, pentru că în urma discuțiilor cu constructorul acesta a spus că ocolitoarea va fi terminată până la finalul anului 2024, practic se va termina cu un an mai repede față de contractul care s-a semnat și atunci obligatoriu tot traficul greu care astăzi trece prin municipiu va fi deviat pe ocolitoare, ceea ce e un lucru foarte important“, a spus Lucian Pătrașcu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Brașov.

De asemenea, Lucian Pătrașcu a vorbit despre toți pilonii necesari dezvoltării județului Brașov, în viziunea sa. A vorbit despre infrastructură, mediu, despre zona turistică, despre investiții în sănătate, despre transportul județean.

Mai mult despre toate aceste subiecte, dar și despre altele, puteți urmări în video-ul de mai jos.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Brașov

Executat de Presamfag 2017 SRL

CMF 21240002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *