Peste 100 de câini și pisici, sterilizati gratuit în Victoria

O nouă campanie de sterilizări gratuite a animalelor a debutat în orașul Victoria. Acțiunea este desfășurată de Asociația „Save a Life“, în colaborare cu alte asociații, dar și a Primăriei Victoria și sponsorilor.

Peste 100 de câini și pisici au fost sterilizati în ultimele două zile. Potrivit coordonatorilor campaniei, astfel de acțiuni vor avea loc lunar până în luna octombrie.

Am început anul acesta, în forță cu o nouă serie de sterilizări gratuite. Astfel, în cele 2 zile ale campaniei; ieri și astăzi, am reușit să sterilizăm peste 107 catei de pisicuțe. Mulțumesc tuturor celor au venit și care au înțeles cât de importantă este sterilizarea; a fost peste așteptări. Mulțumesc partenerilor noștri Asociatia Aulim Pitești su Tierhilfe Hoffnung și in special echipelor d-lui dr George Ganescu și d-lui dr Vlad Sarbu, pentru profesionalism. Mulțumesc Primăria Victoria pentru asigurarea spațiului, cât și sponsorilor Saga Victoria și 317 Hotel Central Victoria. Vom continua sa organizam aceste campanii lunar și sper din suflet sa avem parte de cel puțin aceeași participare ca pana acum. “, a declarat Gabriela Streza, Președinte Asociatia Save A Life / Salvează o Viața.

sterilizare2Un nou an, o noua campanie, un nou inceput bun pentru cetatenii orasului victoria. multumim Asociației Save A Life si colaboratorilor pentru toate eforturile depuse pentru a organiza o campanie minunata. Vom continua sa fim alături, pana in octombrie; atât cât vremea ne va permite“, a spus medic veterinar George Ganescu, Aulim Pitești.

„Am inceput maratonul de sterilizari in orasul Victoria cu 107 animăluțe sterilizate. Oamenii incep sa conștientizeze importanta acestui act medical si binele pe care il fac, in special animalelor; drept dovada, numarul de animale sterilizare, in crestere fata de campaniile trecute. Pentru cei care nu au reusit sa ajunga, ii anunțam pe acesta cale ca vom veni in fiecare luna, de acum pana in octombrie“,  a spus medic veterinar Vlad Sirbu, Aulim Pitești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.