Promovare electorală. „Ne propunem să punem în aplicare proiecte care să aducă beneficii reale și palpabile pentru toți locuitorii orașului nostru“

Bună ziua, stimați cetățeni ai Făgărașului!

Suntem echipa de consilieri locali din partea partidului „Alianța pentru Unirea Românilor” și am decis să candidăm pentru consiliul local din dorința de a contribui activ la dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre.

În calitate de echipă, ne-am unit forțele și ideile pentru a aduce un suflu nou în administrația locală. Ne propunem să punem în aplicare proiecte care să aducă beneficii reale și palpabile pentru toți locuitorii orașului nostru.

Img 20240523 Wa0022Educația și sănătatea sunt fundamentale pentru o comunitate prosperă. De aceea, vom continua proiectele care țin de modernizarea școlilor și spitalului nostru, asigurându-ne că toți cetățenii au acces la servicii de calitate. Ne vom asigura că infrastructura educațională este la cel mai înalt nivel, oferindu-le copiilor noștri cele mai bune condiții pentru a învăța și a se dezvolta. Vom colabora strâns cu cadrele didactice și părinții pentru a identifica nevoile reale și a găsi soluții eficiente. În plus, ne propunem să creăm o nouă creșă, care să răspundă nevoilor familiilor tinere și să le ofere copiilor un start excelent în educație.

În ceea ce privește sănătatea, vom investi în modernizarea spitalului și a centrelor de sănătate, pentru a oferi servicii medicale de calitate și accesibile tuturor. Ne dorim să creăm un sistem de sănătate local care să răspundă prompt și eficient nevoilor cetățenilor, punând accent pe prevenție și tratamente de calitate.

De asemenea, vom sprijini inițiativele locale de afaceri și vom crea programe pentru tineri, pentru a-i încuraja să rămână și să se dezvolte aici, în Făgăraș. Vom lucra la scăderea coeficientului de impozitare la clădirile nerezidențiale pentru persoanele juridice, astfel încât să atragem noi investiții și să creăm locuri de muncă. Credem că, prin stimularea antreprenoriatului local, putem construi o economie solidă și durabilă, care să ofere oportunități pentru toți.

Un alt obiectiv important este să încurajăm tinerii să se implice în viața comunității și să își găsească locul aici, în Făgăraș. Vom dezvolta programe de mentorat, stagii de practică și evenimente dedicate tinerilor, pentru a-i ajuta să își dezvolte abilitățile și să își construiască o carieră de succes.

De asemenea, dorim să dezvoltăm turismul local, valorificând bogatul nostru patrimoniu istoric și cultural. Făgărașul are o istorie impresionantă, marcată de prezența voievozilor României, și ne dorim să punem în valoare aceste aspecte prin promovarea monumentelor și organizarea de evenimente culturale și istorice. Vom investi în infrastructura turistică și vom crea trasee tematice care să atragă vizitatori din toate colțurile țării și din străinătate, contribuind astfel la dezvoltarea economică a orașului nostru.

În calitate de consilieri locali, ne angajăm să fim transparenți, accesibili și să lucrăm în interesul tuturor cetățenilor. Vrem să construim un dialog constant cu comunitatea, să ascultăm sugestiile și preocupările voastre și să găsim împreună soluțiile potrivite.

Vă invităm să ne susțineți în această misiune și să ne acordați încrederea voastră pentru a face din Făgăraș un loc mai bun pentru toți. Împreună, putem transforma orașul nostru într-o comunitate prosperă și unită, unde fiecare cetățean să se simtă mândru că trăiește.

Cu respect și determinare,

Echipa de consilieri locali din partea partidului „Alianța pentru Unirea Românilor”

Comandat de: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor 

Realizat de PRESAMFAG 2017 SRL

Cod mandatar financiar: 21240330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *