Ordin de protecție față de fratele agresiv

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie”, ”violare de domiciliu” și ”lovirea sau alte violențe”, informează IPJ BRAȘOV. 

În fapt, la data de 18 decembrie 2020, în jurul orei 12,00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 50 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că fratele său o agresează fizic.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ar fi pătruns fără drept în locuința din municipiul Făgăraș, județul Brașov, a surorii sale și ar fi agresat-o fizic atât pe aceasta, cât și pe fiica acesteia în vârstă de 31 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

    Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.