Din păcate, șoferul autoturismului, lovit de tren, a decedat

Update 2

,,În această dimineață, în jurul orei 07.30, a avut loc un accident rutier pe strada Gării, din localitatea Dridif, produs la trecerea la nivel cu calea ferată.

În accident a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Sibiu, care circula către localitatea Cincșor si care a fost surprins și avariat, la trecerea la nivel, de locomotiva unui tren care circula pe relația Sibiu – București.

În urma impactului conducătorul auto, aflat singur în autovehicul la momentul impactului, a decedat.

La acest moment, la fața locului, sunt prezente echipajele ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic, care efectuează cercetări în cadrul dosarului de cercetare penală pe care l-au întocmit, pentru săvârșirea infracțiunii de „_ucidere din culpă_”, urmând ca la finalizarea anchetei, desfășurată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Brasov.

Update1

Img 20240511 082628 982În jurul orei 7:30, am fost solicitați să intervenim în zona gării Dridif, comuna Voila, în urma unui accident feroviar, în care au fost implicate un tren și un autoturism, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată, inconștiență.

La fața locului au fost direcționate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic. De asemenea, la locul solicitării s-a deplasat și echipajul Multirisc din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș.

S-a acționat pentru extragerea victimei încarcerate dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Din păcate, după extragerea victimei (sex masculin, în jur de 40 de ani) a fost declarat decesul acesteia.“, transmite ISU BRASOV.

Stire initiala

Img 20240511 Wa0005Accident în această dimineață la trecerea de cale ferată de la Dridif. Un autoturism a fost lovit de un tren. Primele informații despre accident au fost furnizate de Centrul Info Trafic al Inspectoratului General al Poliției.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este întrerupt temporar pe Magistrala 200, în localitatea Dridif, județul Brașov, după ce un autoturism a fost lovit de un tren de călători la o trecere la nivel cu calea ferată. Conducătorul autoturismului a fost rănit, fiind asistat medical la fața locului.

Se estimează reluarea circulației după ora 09.00.“

Vom reveni

Foto: Info Trafic Fagaras, Atentie in trafic si ISU Brasov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *