Indicatoare de orientare pe traseul ce duce spre Valea Sâmbetei

Img 20240511 Wa0025Astăzi a fost o zi încărcată și plină de activități pentru echipa Salvamont Victoria din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov. Într-un decor montan spectaculos, membrii echipei au avut ca prioritate montarea unor noi săgeți de orientare pe traseul ce duce spre Valea Sâmbetei. Aceste săgeți sunt esențiale pentru siguranța drumețiilor, ghidând pasionații de munte pe unul dintre cele mai frumoase trasee din zonă.

Img 20240511 Wa0022Pe lângă munca de teren, salvatorii montani au dedicat parte din ziua lor educării celor mici despre frumusețile și pericolele muntelui. Prin intermediul unui atelier de educație montană, copiii au învățat despre importanța respectării traseelor marcate, despre cum să se comporte responsabil în natură și cum să rămână în siguranță pe munte.

Img 20240511 Wa0020Toate aceste activități s-au desfășurat în strânsă colaborare cu Asociația Montană Carpați – Făgăraș, un partener de nădejde în promovarea turismului responsabil și a educației montane. Această colaborare subliniază importanța eforturilor comune în protejarea naturii și a celor ce aleg să o exploreze, consolidând totodată legăturile comunității cu muntele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *