Maşină lovită de tren, la trecerea de cale ferată de la Dridif

Update

„În jurul orei 7:30, am fost solicitați să intervenim în zona gării Dridif, comuna Voila, în urma unui accident feroviar, în care au fost implicate un tren și un autoturism, în urma căruia a rezultat o victimă încarcarată, inconștiență.

La fața locului au fost direcționate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic. De asemenea, la locul solicitării s-a deplasat și echipajul Multirisc din cadrul Detașamentului de Pompieri Fagăraș.

S-a acționat pentru extragerea victimei încarcerate dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Din păcate, după extragerea victimei (sex masculin, în jur de 40 de ani) a fost declarat decesul acesteia.“, transmite ISU BRASOV.

Stire initiala

Accident în această dimineață la trecerea de cale ferată de la Dridif. Un autoturism a fost lovit de un tren. Primele informații despre accident au fost furnizate de Centrul Info Trafic al Inspectoratului General al Poliției.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este întrerupt temporar pe Magistrala 200, în localitatea Dridif, județul Brașov, după ce un autoturism a fost lovit de un tren de călători la o trecere la nivel cu calea ferată. Conducătorul autoturismului a fost rănit, fiind asistat medical la fața locului.

Se estimează reluarea circulației după ora 09.00.“

Vom reveni

Foto: Info Trafic Fagaras

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *