Se lucrează la noua Policlinică din cadrul Spitalului Făgăraș

Se lucrează intens la fosta clădire a Pediatriei din cadrul Spitalului Făgăraș, acolo unde în urma unui proiect cu fonduri europene se va amenaja o Policlinică modernă. Într-o postare pe rețeaua de socializare, primarul Făgărașului prezintă care e stadiul lucrărilor.

Pediatrie Bun4La Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraș construim un viitor mai sănătos, prin renovare și dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație.
Făgărășenii vor beneficia de asistență medicală de calitate, în spații moderne și bine echipate. Vă prezint lucrările aflate în curs de desfășurare la Spitalul Municipal:
Vechea clădire a secției de Pediatrie este transformată în Ambulatoriu de specialitate. Acest proiect va permite creșterea capacității de consultații și investigații medicale și reducerea timpului de așteptare pentru pacienți. În prezent se lucrează la fațadă, la izolația termica, la recompartimentare și la instalațiile interioare.
Se renovează, de asemenea, clădirea unde va funcționa noul centru de recoltare a analizelor medicale. Acesta va fi unul modern, dotat cu echipamente de ultimă generație și va oferi un flux optimizat de recoltare și procesare a analizelor, dar și condiții confortabile și sigure pentru pacienți.“, spune Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Proiectul prevede consolidarea clădirii fostei Secţii de Pediatrie, reabilitarea faţadelor, reamenajarea spaţiilor interioare şi refacerea instalaţiilor interioare. În ceea ce priveşte aparatura şi dotările, vor fi achiziţionate de la termometre la echipamente de testare a efortului sau ecograf musculo-scheletal.

Fb Img 1712835949252

Pediatrie Bun3

Pediatrie Bun1

Pediatrie Bun7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *