Căsuța de turtă dulce de la Vijoli, pe locul al II-lea la un concurs județean

Căsuța de turtă dulce, realizată de elevii de la Colegiul ”Aurel Vijoli” din Făgăraș, a primit locul al II-lea la un concurs județean organizat la un liceu din Codlea. Tot de la acest concurs, elevii colegiului făgărășean s-au întors acasă cu premiul trei la secțiunea de aranjamente. 
Concurs Vijoli4Elevii de la Colegiul ”Aurel Vijoli” s-au întors cu locul al II-lea de la Concursul Județean intitulat „Crăciunul științifico-traditional“, organizat de Colegiul Tehnic „Simion Mehedinți ” din Codlea.  Ei au realizat o căsuță de turtă dulce. De asemenea, elevii au obținut și locul trei la secțiunea de aranjamente.
„A fost un concurs județean organizat de Colegiul Tehnic „Simion Mehedinți“, Codlea. Se numește „Crăciunul științifico-traditional“, unde am participat la două secțiuni: secțiune de dulciuri și secțiune de aranjamente. Am participat cu fetele, am realizat preparatele, decorurile  și am și câștigat. Ne așteptam să câștigăm, dar sperăm și la mai mult de acum încolo, să venim și cu locul întâi“, ne-a spus Adriana Popescu, prof. de alimentație publică.
„A fost un concurs interesant, au fost șase școli participante și am luat locul doi la „Căsuța de turtă dulce“ și locul trei la aranjamente pentru masă. A fost o experiență foarte plăcută, am cunoscut și alți copii, am văzut și de ce sunt ei în stare cu preparatele și a fost o experiență plăcută“, ne-a spus Sabrina Taflan, elevă a colegiului.
 (Iulia GRECU)
Concurs Vijoli3 Concurs Vijoli2 Concurs Vijoli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *