FOTO.Tragic accident între Codlea şi Vulcan. Două persoane și-au pierdut viața, între ele si un copil

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seară, pe un drum judeţean din Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit. Primele date de la faţa locului arată că echipele de salvare au găsit cinci victime, între care un copil aflat în stop cardio-respirator.

Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 112A, între localităţile Codlea şi Vulcan.
Img 20231220 Wa0024”În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una încarcerată. Un copil este în stop cardio-respirator şi i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

În urma accidentului situatia se prezintă astfel:

Din păcate conducatorul auto care a fost încarcerat a fost declarat decedat. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viata.

Img 20231220 Wa0023Copilul în vârstă de 16 ani care se afla in stop cardio respirator, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat;

Persoana de sex feminin în vârstă de 38 de ani, policontuzionata, a fost transportata la UPU Brasov pentru investigatii medicale .

Două minore în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigatii medicale.

La locul evenimentului intervin un echipaj pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o ambulanţă a  Serviciului de Ambulanţă Judeţean, o autospecială de stingere şi o autospecială de la SVSU Codlea.
„În accident sunt implicate două autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea 5 persoane au suferit leziuni, iar pentru două dintre acestea echipajele medicale prezente la față locului au declarat decesul.
În cauză, se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.
Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil.
Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de carosabil.
De asemenea, Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto ruta alternativă de drum, cu ocolire prin localitatea Ghimbav.”, a transmis IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *