Accident grav în zona mănăstirii de la Berivoi. O tânără, în stop cardio-respirator

Update 2

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Făgăras s-au deplasat în această seară, în regim de urgență, la un accident rutier, produs pe drumul ce duce către Mănastirea Berivoi.

La fața locului, pe un segment de drum în curbă, a fost identificat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, cu multiple avarii.

În vehiculul condus de un tânăr, de 19 ani, se mai aflau 3 pasageri, care au suferit leziuni corporale.
Din păcate, pentru unul dintre aceștia, o fată de 20 de ani, manevrele de resuscitare nu au dus la stabilizarea vitală a organismului și a fost declarat decesul.

Tinerii erau turisti in zona nostra, iar tanara decedata era din jud. Mures.

,,În cauză, la acest moment, se afectuează cercetări, în dosarul penal deschis de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de _ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă_, cercetări care vor stabili, sub coordonarea procurorului de caz, condițiile și circumstanțele exacte care au dus la producerea accidentului”, ne-a transmis IPJ Brasov.

Update1

Accident rutier grav în această seară pe drumul ce duce spre mănăstirea Berivoi. Un autoturism, marca BMW, în care se aflau patru tineri, doi băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, a ieșit din decor. Potrivit informațiilor pe care le avem, trei dintre tineri sunt conștienți, au suferit diferite traumatisme, însă o tânără este inconștientă. Echipele de salvare îi efectuează manevre de resuscitare.

Stire initială

Echipele de intervenție au fost solicitate în urmă cu puțin timp la un eveniment rutier, produs în comuna Recea. Din primele informații, o mașină a ieșit în decor pe drumul ce duce spre mănăstirea Berivoi. Se pare că o persoană este încarcerată. Vom reveni.

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *