Ședință de consiliu la Casa de Cultură. Ocolitoarea Făgărașului, pe Ordinea de Zi

Consilierii locali sunt convocați astăzi din nou în ședință ordinară. Pe Ordinea de zi sunt puse din nou proiectele care au fost respinse în ședința anterioară, precum continuarea procedurii pentru începerea modernizării variantei de ocolire a Făgărașului, dar și proiectele privind aprobarea vânzării terenurilor aferente caselor din Făgăraș, str. Trandafirilor .
Am convocat pentru astăzi o ședință de Consiliu Local (publică), la Casa de Cultură, pentru a pune încă o dată în discuție unul dintre proiectele importante care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere și anume realizarea VARIANTEI OCOLITOARE a Municipiului Făgăraș.
Din păcate, realizarea proiectului este blocată de împotrivirea (pentru că și abținerea este un vot împotrivă) a următorilor consilieri locali: Leabu Iuliana-PNL, Dobria Florin-Emanuel-PNL, Dobrea Adina-Ionela-PNL, Cupu Lucian-PNL, Gavrilă Dan Dionisie-PNL, Ludu Aurel Cristian-fără partid, Klein Johannes-FDGR și Polmolea Corina Cornelia-fără partid.
Fac un apel către acești consilieri locali și-i rog să studieze documentația care le-a fost pusă la dispoziție și să fie de acord cu demararea lucrărilor la acest proiect extrem de important pentru municipiul nostru.
Totodata, în ședința din seara aceasta vor fi puse din nou în discuție și proiectele de hotărâre prin care locuitorii de pe strada Trandafirilor, care și-au exprimat interesul de a cumpăra terenurile pe care le sunt construite imobilele, să aibă posibilitatea de a le achiziționa și de a intra în legalitate. La ședința trecută, aceiași consilieri au votat împotriva vânzării terenurilor.
Cu această ocazie, invit pe toți cei interesați să participe la ședință, aceasta fiind publică. Vă invit la Casa de Cultură Făgăraș începând cu ora 18.“, spune Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

One thought on “Ședință de consiliu la Casa de Cultură. Ocolitoarea Făgărașului, pe Ordinea de Zi

  • Alexandru
    aprilie 8, 2023 la 5:30 am
    Legătură permanentă

    Sigur acești ,,consilieri,, sunt manevrați (în valută),de cineva care are un interes pe acest loc!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *