Ovidiu Popa va candida independent pentru Consiliul Local Făgăraș

Ziua alegerilor locale se apropie iar candidații pentru funcțiile de primar, consilier local, președinte al Consiliului Județean, consilier județean au început să-și lanseze candidaturile. Ieri, pe pagina de facebook, fostul consilier Ovidiu Popa a anunțat că va candida independent la Consiliul Local Făgăraș, după ce în luna februarie a fost exclus din ALDE.

„Dragi făgărășeni,
Mă numesc Ovidiu – Nicolae Popa și am decis să candidez independent la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 pentru Consiliul Local Făgăraș .
Sunt născut și crescut în Sâmbăta de Sus, în Țara Făgărașului. Am fost plecat în Italia unde am muncit timp de cinci ani. Apoi, m-am întors acasă și am deschis prima afacere – firmă de transport pe ruta Făgăraș – Roma. Am transportat mii de făgărășeni, le-am ascultat poveștile, am fost legătura dintre copii și părinți sau bunici.
Apoi, afacerea a crescut, și astfel am creat Agenția de Turism Ra&Ra care, la un moment dat, deținea multe microbuze și autocare și transporta români din toată România în Italia.
Din dragoste pentru produsele italienești am vrut să ofer făgărășenilor cea mai bună pizza din oraș și, astfel, a apărut pizzeria Ra&Ra cu pizza coaptă pe vatră în cuptor cu lemne.
Iubind muntele și marea, am început dezvoltarea Complexului de Agrement ”Laguna Albastră” – care a adus marea la munte și bucuria în sufletele făgărășenilor și tuturor oamenilor care ne-au călcat pragul.

De ce am decis să candidez independent?

În ultimii ani am făcut parte dintr-un singur partid politic care și-a tot schimbat denumirea și, anul acesta, după ce am fost exclus din Partidul Alde pentru că NU am votat împotriva proiectelor de dezvoltare ale Municipiului Făgăraș am decis să candidez independent.
În mandatul următor, dacă îmi veți acorda votul, voi fi același Ovidiu Popa pe care îl cunoașteți! Voi discuta cu primarul Făgărașului și echipa din Primăria Făgăraș fiecare proiect care va fi propus pentru dezvoltarea orașului nostru și îl voi susține când voi fi sigur că va aduce un plus pentru localitatea noastră!
Vreau să putem avea un trai mai bun și un oraș de care să fim mândri!
Vreau să fiu consilierul independent pe care să vă puteți baza! Voi fi onorat să vă reprezint în Consiliul Local Făgăraș!“, este mesajul postat de Ovidiu – Nicolae Popa.

ovidiu popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.