Concert Andra Gogan și competiție sportivă, la Făgăraș

Sâmbătă, 11 iunie 2022, este ziua în care copiii susțin copii, prin activități sportive caritabile. O competiție cu patru curse va lua startul la ora 11.00, în parcul central din municipiul Făgăraș. Participanții se vor întrece pe role, pe biciclete fără pedale, triciclete sau trotinete. Casca este obligatorie!

Doritorii, cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani, pot fi înscriși în schimbul unei donații minime de 30 de lei, la sediul Asociației de Dezvoltare Integrată a Făgărașului din strada Republicii, numărul 2 (lângă Primăria Făgăraș), până vineri, 10 iunie 2022. De asemenea, înscrieri au loc și în ziua competiției, la fața locului, începând cu ora 9.00.

FB_IMG_1654621473346La evenimentul „Fii câștigător special pentru copiii speciali”, concurenții și spectatorii vor găsi un spațiu amenajat unde pot fi pictați pe față, un stand cu limonadă și unul cu tablouri și obiecte realizate manual de copiii cu deficiențe și personalul asociației ADIF.

Ziua dedicată copiilor speciali se va încheia cu un concert susținut de cântăreața Andra Gogan, cea mai urmărită româncă de pe TikToK, care a intrat în Cartea Recordurilor, în 2009, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”.

Donațiile vor ajunge în fondul utilizat la realizarea unei camere senzoriale și a unei săli de kinetoterapie din cadrul Centrului de zi de recuperare pentru copiii cu dizabilități „Sf. Nectarie” și dotarea cu material didactic a Centrului de zi pentru deprinderi de viață independentă „Sfânta Ana”. Regulamentul competiției poate fi consultat pe adif.ro/evenimente/, unde găsiți și detalii despre activitatea celor două centre pentru copiii cu dizabilități.

Evenimentul este organizat de Asociația de Dezvoltare Integrată a Făgărașului (ADIF) în colaborare cu Primăria Municipiului Făgăraș, fiind un demers pentru informarea și conștientizarea opiniei publice cu privire la nevoile pe care le au persoanele cu dizabilități și integrarea socială a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.