Proiect pentru sistem de monitorizare video la Mândra

Cetățenii comunei Mândra se vor simți mai în siguranță dacă cererea de finanțare depusă de către Primăria Mândra pentru achiziționare de camere video va fi aprobată. Valoarea proiectului este de aproximativ 340 de mii de euro.

IMG_3251100 de camere video vor fi montate în comuna Mândra pe stâlpii de iluminat. Acest lucru se va întâmpla doar dacă, proiectul depus de către reprezentanții Primăriei Mândra va fi aprobat.
Am depus cererea de finanțare pentru sistem integrat de supraveghere video pentru toată comuna. Valoarea proiectului este undeva la 340.000 de euro și presupune montajul a 100 de camere, plus tot sistemul. Este nevoie de un astfel de sistem de supraveghere în comună, pentru că se întâmplă multe evenimente neplăcute , plus că îi putem identifica pe cetățenii care aruncă gunoaie în locuri necorespunzătoare“, ne-a spus Emil Morar, viceprimarul com. Mândra.
Prin această investiție se urmărește creșterea siguranței cetățeanului și creșterea eficientizării activității de pază și susținere a ordinii publice. Proiectul va genera un impact pozitiv asupra comunei prin modernizarea mijloacelor de comunicare între cetățeni și administrația locale, prin creșterea atractivității zonei având în vedere condițiile de siguranță create precum și reducerea efectelor negative legate de infracționalitate și accidente în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.