Tânăra din Făgăraș, dată dispărută, a fost găsită

Actualizare

Urmare a comunicatului de presă transmis astăzi privind-o pe tânăra, în vârstă de 15 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, care a plecat de la domiciliu la data de 21 decembrie 2020 și nu a mai revenit, Inspectoratul de Poliție Județean ne-a transmis următoarele:

,, În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș- Biroul de Investigații Criminale, aceasta a fost depistată pe raza județului Suceava.
Din primele verificări a rezultat faptul că tânăra în cauză nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

Stire initiala

  Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată, la data de 21 decembrie 2020, în jurul orei 23.35, de către mama unei tinere, în vârstă de 15 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu în cursul aceleiași zile și până în prezent nu a revenit.

IMG-20201222-WA0001Semnalmente: înălțime: 1,60 m, greutate: 55 kg, păr negru, lung, ochi albaștri, fără semne particulare.

    La momentul plecării aceasta purta o pereche de pantaloni tip blue jeans, de culoare neagră, o bluză, de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de adidași, de culoare neagră.

 Tânăra are asupra sa actul de identitate și telefon mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.