Start lucrărilor la sala de sport de la Gimnaziala „Ovid Densușianu”

Lucrările la viitoarea sală de sport de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu” au început, astăzi, prin organizarea șantierului.
Terenul pe care urmează să fie construită sala de sport va fi împrejmuit, asigurându-se protecția elevilor. Amplasamentul a fost predat săptămâna trecută, în prezența reprezentanților municipalității, ai unității de învățământ, a proiectantului și a dirigintelui de șantier. Termenul de finalizare a construcției este de 10 luni și jumătate, exceptând sezonul rece.
Întreaga suprafaţă construită va fi de 1.045 mp, după un proiect tip, în cadrul subprogramului Săli de sport, realizat prin cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social derulat de Compania Națională de Investiții. Sala de sport are un regim de înălțime P+1. Parterul va fi dedicat sportivilor și activităților pe care le vor desfășura, iar spațiul de la etaj este dedicat spectatorilor.
Proiectul este realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Contractul de proiectare și execuție, în valoare de 6,96 milioane de lei, a fost semnat de către Compania Națională de Investiții în decembrie 2019. Demararea lucrărilor a fost amânată din cauza neînțelegerilor apărute între constructor și proiectant, care s-au rezolvat acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *