Artiștii de la Corala „Armonia“, pe scena Casei Municipale de Cultură Făgăraș

Conform Hotărârii nr. 67 din 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a județului Brașov prin care este permisă organizarea și desfășurarea activității instituțiilor de spectacole, cu participarea publicului până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori Casa de Cultură Făgăraș va organiza luni, 28 decembrie 2020, de la ora 20.00 un mic concert de colinde.
O parte din artiștii Coralei ”Armonia” din Constanța va veni ca să vă bucure sufletele.
Preț bilet 10 lei.
Pentru informații și rezervări puteți suna la nr. de telefon 0268 211 929 în zilele de 22, 23 și 28 decembrie între orele 09.00 – 17.00.
Pentru o experiență frumoasă și în deplină siguranță, așezarea pe locuri se va face cu respectarea tuturor regulilor privind distanțarea fizică.
Accesul se face începând cu ora 19.15 și vă încurajăm să veniți din timp, astfel încât, până la ora 19.45 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.
Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare, necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții, anunță reprezentanții Casei Municipale de Cultură Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.