Modernizarea drumului ce duce la Luța a demarat cu realizarea podurilor

Lucrările de modernizare a drumului care duce la Luța și Ludișor sunt în plină desfășurare. La începutul lunii septembrie a fost predat amplasamentul către constructor, iar șantierul s-a deschis cu realizarea și modernizarea podurilor care traversează acest drum. În prezent se lucrează la podul de la ieșire din Lușa spre Ludișor, iar șantierul va fi deschis atât cât timpul va mai permite acest lucru, potrivit autorităților locale.

IMG-20201210-WA0006„Se lucrează intens la podul de la ieșire din Luța către Ludișor. S-a pregătit terenul, acum se toarnă fundația, urmează în continuare  realizarea acestui pod. Este în fază incipientă, dar dacă ne ajută și vremea sper să se definitiveze o bună parte din construcția podului până la sărbătorile de iarnă. Se lucrează într-o logică a lucrurilor iar partea de asfalt va rămâne pentru anul viitor“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Reamintim că această lucrare este finanțată de Consiliul Județean Brașov și cuprinde modernizarea si reabilitarea drumului judetean, în lungime de peste 9 km care leagă localităţile Beclean –Luţa – Ludişor – Voivodeni, reabilitarea unui pod si construirea a două poduri noi.

IMG-20201210-WA0001 IMG-20201210-WA0002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.