Noii aleși locali din Sâmbăta de Sus și Ucea au depus jurământul de învestire

PSX_20201028_101025Zi importantă ieri la Sâmbăta de Sus, dar și la Ucea. Noii aleși locali au fost investiți în funcție și au depus jurământul, prezenți fiind și reprezentanți ai autorității județene.
La Sâmbăta de Sus, noul primar ales al comunei, Nicolae Morariu, a depus jurământul de învestire împreună cu noii consilieri locali. Prezenți la eveniment au fost prefectul județului Brașov, Cătălin Văsii, dar și ministrul secretar de stat, Mihail Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea și PS Ilarion Făgărășanul.
sambata investireÎn prezenta prefectului județului Brașov Mihai Catalin Vasii, am depus jurământul împreuna cu consilierii locali aleși.
Alături de noi au fost prezenți domnul ministru secretar de stat Mihail Vestea, domnul președinte al Consiliului Județean Brașov Adrian Vestea, Preasfințitul Ilarion Făgărășanul și prietenul și consăteanul nostru Liviu Cocos. De astăzi atât eu cât și echipa PNL din cadrul Consiliului Local Sâmbăta de Sus suntem la dispoziția dumneavoastră, vom reprezenta cum putem mai bine interesele comunității noastre, vom face tot posibilul ca sa realizam ceea ce ne-am propus și am convingerea ca și ceilalți consilieri locali o sa facă la fel.
De astăzi trebuie sa lăsam la o parte convingerile politice și sa înțelegem cu toții ca partidul nostru este comuna Sâmbăta de Sus și ca trebuie sa ne implicam cu toții pentru bunăstarea oamenilor pe care-i reprezentam.
In următoarea perioada o sa ne ocupam cu reorganizarea primăriei pentru ca actul administrativ sa se facă in condiții de legalitate in beneficiul cetățenilor, cu inventarierea bunurilor comunei și cu rezolvarea urgentă a unor probleme cu care se confrunta comunitatea noastră. La începutul lunii decembrie o sa prezentam un raport detaliat cu situația pe care am găsit-o la primărie și cu problemele ce trebuie rezolvate. Va mulțumim tuturor pentru susținere și înțelegere !“, este mesajul postat pe rețeaua de socializare a noului primar, Nicolae Morariu.

Și la Ucea a fost organizată ieri ceremonia de învestire. Noul primar al comunei, Adrian Grovu, alături de consilierii aleși a depus jurământul de investire.

ucea1Momente emotionante astazi la Primaria Comunei Ucea cu ocazia ceremoniei de investire a noului primar Grovu Adrian Constantin si a Consiliului Local Ucea. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi : fostului primar Bacila Marian Valentin, domnului Presedinte al Consiliului Judetean Adrian Ioan Veştea  si reprezentantului Prefecturii Brasov – doamna Dumbrava Elena.“, este mesajul postat pe pagina Primăriei Ucea.
Reamintim că această comună a fost condusă în ultimii 12 ani de liberalul Marian Băcilă, care în primăvara acestui an, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat de primar. În locului lui, din partea PNL a candidat fostul viceprimar Adrian Grovu, care a și câștigat alegerile în data de 27 septembrie.
sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.