Ordin de protecție față de concubinul agresiv

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 30 august 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au fost sesizați de către sora unei femei din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că, cea din urmă ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în timp ce se afla la domiciliu.  

          În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispusă măsura păstrării unei distanțe de minimum 100 de metri față de persoana vătămată și față de reședința acesteia.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.