Tânără răpită din Arpașu de Jos – A fost luată cu forța și băgată într-o mașină. Dacă o vedeți, sunați la 112

  O tânără în vârstă de 20 de ani din Arpașu de Jos a fost răpită din fața casei de către un bărbat necunoscut, care a băgat-o cu forța într-o mașină și s-a făcut nevăzut. Tatăl femeii este cel care a alertat poliția după două ore de la eveniment. Totul s-a petrecut în toiul nopții. 

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04,25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat  prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei tinere, ZOLTAN GABI MARIA, în vârstă de 20 de ani”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Băgată cu forța într-o mașină

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 04:25, prin apel la 112, un bărbat a sesizat poliția cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 02:00, fiica sa, ZOLTAN GABI MARIA, în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla în fața curții imobilului în care domiciliază, în localitatea Arpașu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinței ei și urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută.

Semnalmente: înălțime 155 cm, 52 de kg, ochi căprui, păr brunet, fir drept, lung, ten deschis. La momentul dispariției, tânăra purta o geacă din piele de culoare roșie, fustă lungă roșie și batic roșu. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

În cauză, la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, polițiștii sibieni desfășurând în prezent activități specifice în vederea depistării tinerei. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Cazul este asemănător cu cel al fetei în vârstă de 14 ani, răpită în luna ianuarie din Tălmaciu. Pe atunci, iubitul adolescentei, împreună cu mama sa, au orchestrat totul, pentru ca cei doi să fie împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *