Gheorghe Sucaciu și-a anunțat oficial candidatura pentru un nou mandat

Mai sunt două luni până la alegerile locale, scrutin în urma căruia făgărăşenii îşi vor alege pentru următorii patru ani atât primarul, cât şi consilierii locali. Astfel că deja principalele subiecte ale oamenilor sunt cine va candida, cine cu cine va face alianţe. Primul care și-a anunțat  oficial candidatura este Gheorghe Sucaciu, actualul primar în funcție al Făgărașului. Pe pagina de facebook, Gheorghe Sucaciu spune că va candida tot independent și că își dorește să continue zecile de proiecte începute pentru dezvoltarea Făgărașului, dar și a Țării Făgărașului, majoritatea cu fonduri europene. 

„Am decis să vă cer votul pentru încă un mandat de primar independent al Municipiului Făgăraș, pentru că în urmă cu 4 ani aţi arătat încredere în planul meu de a transforma Ţara Făgăraşului. Aţi ales atunci să începem să construim împreună un trai mai bun pentru toţi cetăţenii.

În calitate de primar, am construit proiecte ample și am făcut echipă cu colegii mei pentru a obţine finanțările necesare din fonduri nerambursabile.

Investim constant în modernizarea Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure”, construim noi grădinițe şi creșe, modernizăm școli, am demarat procedurile necesare modernizării Variantei Ocolitoare, am atras fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere și nu numai, Primăria este mai transparentă şi am înființat Microregiunea Țării Făgărașului.

Multe proiecte se vor concretiza în perioada următoare, o parte dintre ele fiind deja în curs de implementare. Este nevoie de continuitate pentru materializarea speranţelor unui viitor mai bun. Este firesc să existe critici pe parcursul oricărui drum, dar am încrederea că acestea se doresc a fi constructive şi că ele contribuie, la rândul lor, la alcătuirea unei perspective complexe care să ducă la finalizarea cu succes a fiecărui proiect.

Mai presus de orice, am reuşit să construiesc o echipă competentă în cadrul primăriei. Fără acești oameni de încredere, fără eforturile şi priceperea lor nu s-ar fi realizat cele de mai sus. Doar cu un efort comun se poate construi ceva durabil şi eficient pentru comunitatea din care face parte fiecare dintre noi.

Am luat decizia de a vă cere din nou votul în speranţa că împărtăşim aceleaşi obiective: dorinţa de a continua modernizarea infrastructurii și finalizarea proiectelor demarate, atragerea de noi investiții și crearea a noi locuri de muncă, buna funcționare a instituțiilor publice în folosul cetăţeanului, promovarea intereselor Microregiunii Ţării Făgărașului, investiţiile constante în educaţie şi noi unităţi de învăţământ preşcolar şi şcolar, în sănătate şi aparatura necesară pentru accesul demn la servicii de calitate.

Rămân un candidat independent! Consider că acest statut este esențial pentru o colaborare eficientă cu toți oamenii competenţi din administrația locală, indiferent de culoarea lor politică. Dezvoltarea Făgărașului ne privește pe fiecare dintre noi și sunt nerăbdător să ducem la bun sfârșit proiectele începute împreună.“, se arată în mesajul postat de primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că Guvernul a aprobat zilele trecute, printr-o hotărâre, programul calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020,

Data de 27 septembrie a fost stabilită ca dată de desfăşurare a alegerilor locale printr-o lege adoptată de Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.