Zona Făgărașului, promovată la Târgul de Turism al României

Zona Făgărașului este promovată la cel mai mare târg de turism care se organizează la noi în țară, cel de la Romexpo, din București. Reprezentanții Muzeului Țării Făgărașului se află la târg cu un stand pentru promovarea  atât a Cetății Făgăraș, cât și a altor obiective turistice din Țara Făgărașului. Ținuta este una reprezentativă iar făgărășenii au îmbrăcat haine medievale, inclusiv cea a principesei Cetății Făgăraș. 

Unul din cele mai importante târguri de turism din România este cel desfășurat la ROMEXPO. Ediția de primăvară se desfășoară în perioada 20-23 februarie 2020  și este dedicată atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale si serviciilor turistice, cât și zonelor turistice din Romania prin intermediul: Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Județene și Primării. Din anul 2015 și reprezentanții Cetății Făgăraș au fost prezenți de fiecare dată la acest târg iar  rezultatele sunt vizibile, în numărul tot mai mare de turiști care vizitează Cetatea Făgăraș.

Și în acest an, ne-am dus la Târgul de Turism al României, organizat de ROMEXPO București, timp de patru zile. Promovăm bineînțeles cetatea, dar vom promova și valorile pe care le are zona Făgărașului, patrimoniul mobil, patrimoniul imaterial, tot ceea ce ține de istoria noastră. Cei patru colegi prezenți la târg vor face cunoscut și proiectul de restaurare care urmează să înceapă anul acesta la monumentul istoric, dar și aplicația City App“, ne-a spus Elena Băjenaru, managerul Muzeului Țării Făgărașului.

Promovarea intensă  în târgurile de turism a dus ca tot mai mult turişti români şi străini să aleagă să facă un popas la Cetatea lui Mihai Viteazu.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.