Făgărășeancă, exemplu la nivel național pentru utilizarea fondurilor europene

O antreprenoare din Făgăraș a fost invitată la Palatul Parlamentului, după ce a obținut fonduri europene prin proiectului „Afaceriști în centru”, implementat de Primăria Făgăraș.

Andra Eșanu a fost prezentă la București, marți, unde s-a desfășurat evenimentul STARTUP NEXT. Acesta a reunit Start Up-uri finanțate prin Programul Operațional de Capital Uman (POCU), unde făgărășeanca a fost invitată datorită utilizării eficiente a finanțării nerambursabile pe care a obținut-o.

„Evenimentul dedicat beneficiarilor și Strat Up-urilor finanțate prin POCU a fost organizat la Palatul Parlamentului din București, în data de 9 decembrie. Prin prisma proiectului «Afaceriști în centru!», pe care Primăria Municipiului Făgăraș îl are în derulare, beneficiara Andra Eșanu a fost invitată și prezentată ca exemplu de bune practici în accesarea fondurilor UE și crearea de noi locuri de muncă. Ea s-a numărat printre invitații la eveniment datorită seriozității și  implicării de care a dat dovadă, dar mai ales pentru că a utilizat eficient fondurile”, a declarat Mihaela Vlad, coordonatorul proiectului.

Andra Eșanu a investit banii europeni într-un loc de joacă pentru copii, amenajând spațiul pentru diverse activități tematice, atractive pentru cei mici. Firma a creat 2 locuri de muncă și se bucură de un real succes pe piața locală.

Trei afaceri au fost înființate anul acesta în municipiul nostru prin acest proiect, altele urmând să își deschidă porțile în curând. 33.300 de euro a primit fiecare antreprenor prin proiectului „Afaceriști în centru”, în cadrul căruia Primăria Făgăraș este parteneră alături de Camera de Comerț și Industrie Brașov și Mondo Consultanță SRL, liderul parteneriatului fiind Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună.

The specified slider is trashed.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.