Un TIR a lovit podul peste Olt și a luat foc. Pasagerul ar fi ajuns în apele Oltului

foto: Turnul Sfatului

Update

La mai bine de o oră de la producerea accidentului, pompierii anunțau că ”incendiul se manifestă în continuare la capul tractor care se află atârnat peste pod. S-a solicitat sprijin pentru a se ridica și tracta TIR-ul incendiat în afara părți carosabile”, potrivit turnulsfatului.ro.

În paralel, la fața locului a fost deplasată în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a cauta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt în momentul impactului.

Știre inițială

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineața, la prima oră, după ce un TIR a lovit podul peste râul Olt, la Bradu.

foto>Info Trafic Sibiu

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, dar și martorilor, imediat după impactul violent TIR-ul a luat foc, flăcările fiind vizibile de la sute metri distanță.

Ansamblul TIR era condus spre Brașov de către un bărbat  de 33 de ani din București. Acesta a reușit să scape cu bine și nu a suferit vatamari corporale, potrivit Turnul Sfatului.

”În prezent este căutat pasagerul, un bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din București, care a sărit din autovehicul în afara drumului”, au transmis polițiștii sibieni.

Imaginile filmate de martori și postate pe facebook arată flăcări puternice în zona impactului.

Traficul pe DN 1, în zonă, este blocat total.

foto: Directia Regionala de Drumuri Brasov

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.