Strada Vasile Alecsandri revine la circulația pe dublu sens

Circulația pe strada Vasile Alecsandri, restricționată în urmă cu câteva săptămâni pe un singur sens de merg, revine cum a fost, pe două sensuri de mers. Anunțul a fost făcut în această seară de primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, în cadrul ședinței ordinare de consiliu local, după ce consilierul PNL Alexandru Mazilu a adus din nou în discuție nemulțumirea oamenilor în acest sens.

Vizavi de modul de reglementare al circulației, ultimele măsuri luate de Primărie și știu că s-au organizat ședințe publice, dar lumea nu prea vine că e ocupată sau din diverse motive, dar nemulțumiri sunt. De exemplu măsura aceea luată de la sensul giratoriu, la Casa de Cultură care interzice circulația spre Vasile Alecsandri. Ar trebui căutate modalități de a discuta mai bune. Dacă lumea nu vine la consultările publice, să ne consulte pe noi, să facem o consultare cu colegii în partide ca să găsim soluțiile optime ca să fluidizăm circulația pe toate străzile orașului. Pe anumite străzi, sunt mulți proprietari de case care au două sau trei mașini pe care le parchează pe drum, pentru că noi am făcut parcări în zona respectivă și în felul acesta mă împiedică pe mine să mă deplasez în condiții optime, în loc să-și bage mașina în curte“,a  spus Alexandru Mazilu.

„Am găsit o soluție împreună cu Poliția Municipală de Circulație ca pe Vasile Alecsandri să micșorăm banda de trafic pentru automobile, să interzicem autocarelor și mașinilor cu tonaj mare să mai circule pe acolo și v om avea o bandă de trei metri plus parcare pe o parte de mers de 2,5m. Și atunci vom da drumul la două sensuri de circulație, vom schimba sensul de mers pe Iazul Morii și vom intra la piață din DN1  și vom ieși în Vasile Alecsandri “, ne-a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Reamintim că după această restricție, sute de făgărășeni și-au arătat nemulțumirea față de această măsură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.