Clubul elevilor şi-a deschis porţile. Vezi care sunt cercurile la care se pot înscrie copiii

Astăzi, Clubul Copiilor din Făgăraş şi-a deschis porţile şi zeci de elevi au venit să viziteze instituţia şi să afle care sunt cercurile la care se pot înscrie. Pentru anul acesta şcolar au fost pregătite 10 cercuri iar copiii pot opta pentru unul sau chiar mai multe cercuri.

A fost zi festivă pentru cadrele didactice de la Clubul Copiilor Făgăraş. Astăzi i-au primit în vizită pe viitorii cursanţi.

 

 

Și în acest an, ca de fiecare dată, deschidem cu mare plăcere Clubul de teatru, avem nouă grupe, dintre care una de performanță și mai multe de nivel începători, dar și de nivel mediu. Suntem pregătiți să așteptăm publicul făgărășean la spectacolele noastre, suntem pregătiți să arătăm ce copii minunați avem și mi bou avem și actuali actori, copii care au intrat la Facultatea de Teatru, copii care au crescut și s-au format aici la Clubul Copiilor din Făgăraș și pentru asta sunt foarte mândru. Așteptăm spectatori, așteptăm copii să se înscrie“,ne-a spus Vladimir Vărzaru, coordonatorul Clubului de Teatru.

 

Și în acest an îi așteptăm pe copii la diverse cursuri legate de artă plastică. Avem și artă tradițională, arta mobilierului pictat sau icoane pe sticlă. Anul trecut am avut câteva evenimente la Fundația Negru Vodă, la Casa Municipală de Cultură, la Cetate. Copiii sunt pasionați de pictură, am avut și premianți la concursuri între cluburi și cercuri de pictură și îi așteptăm în număr cât mai mare“, ne-a spus Paul Langa, prof. coordonator al Cercului de Pictură.

 

 

Clubul Copiilor Făgăraș își deschide oficial porțile astăzi, deși activități am avut și în perioada anterioară. Am ales această variantă cu o zi a porților deschise, pentru ca elevii să poată să vadă ce se întâmplă la Clubul Copiilor. În anul școlar 2018-2019, avem 10 cercuri ca și în anii precedenți. O schimbare în acest an s-a produs în sensul că cercul de Muzeologie a fost înlocuit cu Cercul de redacție presă- radio- TV iar celelalte cercuri sunt următoarele: Atelierul fanteziei, Arta actorului, Chimie experimentală, Jocuri logice, Instrumente muzicale, Cultură și Civilizație engleză, Dans modern, Electronic- șah și  Foto cineclub. Profesorii îi așteaptă pe copii în număr cât mai mare. Sperăm să vină dornici să afle cât mai multe lucruri, să aplice în mod practic și cunoștințele lor de la școală, aici atmosfera e mai relaxată și sperăm că se vor bucura alături de noi, de ceea ce vor realiza“, ne-a spus prof. Claudiu Molnar, directorul Clubului Copiilor Făgăraş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.