Mână criminală la Beclean? FOTO

Noapte de foc pentru pompierii făgărășeni. Două incendii au izbucnit azi-noapte în satele Țării Făgărașului. Primul la Lovnic, în comuna Jibert, în jurul orei 21.00. A ars acoperișul unei case pe o suprafață de 20 de mp. Cauza probabilă este de la un coș de fum. La nici două ore distanță, s-a dat din nou alarmă la Detașamentul de Pompieri. Ardea acoperișul unui grajd aflat la ieșire din satul Beclean spre Hurez.

Aseară în jurul orei 22.0-22.30, m-a sunat un prieten, care mi-a spus că a luat foc grajdul din spate; am sunat la pompieri și au venit în 10-15 minute. A ars o parte din acoperiș, cu fânul ce era acolo și cam tot ce se putea pe acolo. Cred că oameni care au ranchiună au pus focul. Probabil prin spate au intrat, curentul era întrerupt la acest grajd, pentru că era folosit doar pentru depozitare“ ne-a spus Valentin Dan, nepotul proprietarului.

„La Beclean a ars acoperișul unui grajd, pe  o suprafață de aproximativ 250 mp. Cauza probabilă a incendiului este flacăra. Cercetările sunt continuate de Poliție“, ne-a spus lct. col. Dorin Moldovan, comandantul Detașamentului de Pompieri Făgăraș.

La fața locului, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Intervenția a durat două ore și jumătate.  Proprietarii spun că nu este pentru prima dată când grajdurile le sunt incendiate. În urmă cu aproximativ doi ani, un incendiu a distrus alte grajduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.