Festivalului Păstrăvului Făgărășean a adunat oameni din toată Țara Făgărașului (Video)

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Păstrăvului Făgărășean și prima care s-a organizat în localitatea Lisa a adunat oameni din toată Țara Făgărașului. Muzica populară, voia bună și ingredientul principal al festivalului, păstrăvul, au fost elementele de bază ale unui eveniment reușit. Sâmbătă și duminică, oamenii au degustat preparate din păstrăv gătite după rețete tradiționale. Cei care au călcat pragul festivalului au putut gusta păstrăv la grătar, salată de icre de păstrăv, păstrăv proaspăt, saramură de păstrăv,  borș de păstrăv și, mai ales, minunata ciorbă rece de păstrăv cu hrean, o rețetă tradițională de la Lisa. În plus, de la un astfel de eveniment nu putea să lipsească muzica populară. Așadar, publicul prezent a avut parte și de două zile de muzică și voie bună cu ansambluri și interpreți din Țara Făgărașului. Capetele de afiș au fost Lavinia Goste, Marius Zorilă și Ovidiu Homorodean.

„Din punctul meu de vedere, evenimentul a fost organizat foarte bine. Sper ca oamenii care au fost prezenți să fie mulțumiți de acest festival. La eveniment au fost prezenți oameni din toată Țara Făgărașului, nu doar din comuna noastră“, ne-a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

Festivalul a ajuns la a 5-a ediție, iar anul acesta comuna Lisa a fost gazda evenimentului. Evenimentul a culminat cu un spectaculos foc de articificii.

 

 

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.