Tinerii care s-au răsturnat cu maşina în prăpastie pe Transfăgărăşan sunt în spital. Unul e în stare gravă

foto: turnulsfatului.ro

Cei cinci tineri care s-au răsturnat cu mașina în prăpastie pe Transfăgărășan au ajuns la spital. Unul din ei este în stare gravă și a fost transferat la un spital din Timişoara. Ceilalți patru sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, scrie oradesibiu.ro.

Cei cinci tineri, trei bărbați și două femei, cu vârste de 18 și 19 ani, au căzut azi-noapte cu maşina într-o râpă adâncă de 20 de metri, pe Transfăgărăşan, unde circulau în mod ilegal, traficul fiind închis la acea oră. „Dintre ei, un bărbat de 18 ani a fost transferat la Timişoara, cu leziuni semnificative la nivelul corpului. Un bărbat este internat la Neurochirurgie cu tasare de vertebre şi fracturi costale, un alt bărbat este internat şi el la Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral. Una din fete este în continuare în investigaţii, la Urgenţă, iar alta va pleca acasă cu recomandări medicale”, de declarat luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă, pentru sursa citată.

Au căzut cu maşina în prăpastie

Cei cinci tineri s-au răsturnat cu maşina, în noaptea de duminică spre luni, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă. Pentru salvarea lor, au intervenit echipe de salvamontişti, SMURD şi ambulanţe din judeţele Sibiu şi Argeş. Şoferul, un tânăr de 18 ani, a avut viteză neadaptată în curbă şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.