Bucate alese și distracție la maxim la Sâmbăta de Sus

În jur de 400 de invitați au petrecut sâmbătă noaptea la un restaurant din stațiunea turistică Sâmbăta de Sus. Balul Mărțișorului și al Vânătorilor a fost unul pe măsura așteptărilor cu bucate alese, tradiționale sau din vânat, muzică de toate genurile și o atmosferă elegantă, în compania unor oameni cu mult chef de distracție. 

Trei formații au întreținut atmosfera sâmbătă noaptea la Balul Mărțișorului și al Vânătorilor iar invitatul special a fost îndrăgitul Ghiță Munteanu.

Ghita Munteanu, live‼️

Publicată de ROYAL Events Sambata de Sus pe Sâmbătă, 2 martie 2019

Așadar a fost multă voie bună printre vânătorii grupelor Lisa, Breaza, dar și pentru invitații care au vrut să petreacă o seară de neuitat la Sâmbăta de Sus. Cei prezenți au fost încântați și de spectacolul oferit de micuții dansatori de la Hansel și Gretel.

Una din atracţiile serii a fost tombola cu peste 100 de premii.

Este a 18-a ediție a  balului vânătorilor. Am pregătit o tombolă cu mai multe specii de vânat, cu rațe, cu fazani, diverse trofee de căprior, calendare. Am avut și sponsorizări cu produse de la Doripesco, huse, rucsac, cărți cu specific vânătoresc, obiecte de artizanat, ceasuri cu harta României, a fost o tombolă bogată, cu peste 100 de obiecte. Am avut și două capre și un purcel de mistreț, care au făcut parte din obiectele de tombolă.“, ne-a spus Sorin Șuler, șeful AVPS  Făgăraș.

Distracția a ținut până în zorii zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.